Okulumuza Drama Sınıfı Eklendi

04.01.2024 90

Okulumuz, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmeye katkı sağlayacak yeni bir adım attı. Artık öğrenciler, drama sınıfında kendilerini ifade etme ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirme fırsatına sahip olacaklar. Drama sınıfı, öğrencilere sahne sanatlarıyla ilgili temel yetenekleri kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda onların özgüvenlerini artırarak iletişim becerilerini de güçlendirecek.

Bu yeni eklenen sınıf, öğrencilere sahnede kendilerini ifade etme ve işbirliği içinde çalışma imkanı sunarken, yaratıcılıklarını da ortaya çıkarma fırsatı verecek. Okulumuz, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemenin yanı sıra sanatsal ve kişisel gelişimlerine de katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

04-01-202404-01-202404-01-2024

Adres:
KAMBERİYE MAH. SEYFETTİN SUCU S SK. HACI EYÜP KOÇ İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 33 İÇ KAPI NO 2 HALİLİYE / ŞANLIURFA